Trainingen

Met Maakkunde kun je direct zelf aan de slag. Maar wil je je verder verdiepen? Solo, als expert ‚ÄĒ of juist samen met je team? Meld je aan en volg een training.

Individuele W&T Expert Training

Speciaal voor vakleerkrachten, W&T-experts en techniekcoördinatoren met het specialisme wetenschap en technologie. We gaan ervan uit dat je een basis hebt in W&T en onderzoekend en ontwerpend leren. Deze training bestaat uit 3 dagdelen.

Trainen als team

In alle klassen aan de slag met Maakkunde? Volg dan een teamtraining. Je start met de basistraining van vier uur. Kies daarna uit drie vervolgtrainingen. Om vertrouwd te raken met de activiteiten die de leerlingen gaan doen, doe je ze zelf ook. Met veel aandacht voor de didactiek van onderzoekend en ontwerpend leren, voor de aansluiting bij rekenen en taal en voor differentie naar niveau en type kind.

Gratis inspiratieworkshop

Zelf ervaren hoe leuk Maakkunde is? We komen graag langs om een gratis inspiratieworkshop aan jou en je collega's te geven. Neem hiervoor contact op.

Bespreek wat je wil

Alle trainingen en workshops worden gegeven door trainingspartner WisMon. Neem contact op via 030 737 03 48 of maakkunde@wismon.nl en bespreek de mogelijkheden voor jou en je team.